Les professores

 

Història personal Helena González

Va néixer un 14 d’agost de 1978 a Barcelona. Avui, encara continua vivint a Canet de Mar on va créixer i on gaudeix dels seus racons, de la seva gent, de la muntanya i del mar!Un cop finalitzats els estudis primaris i frustrada la seva intensió de convertir-se en hostessa de vol, estudia la carrera de Turisme a Barcelona. El seu desig aleshores ja era viatjar i descobrir món!

En aquesta època, als 18 anys, va tenir el seu primer contacte com a pacient de Medicina Tradicional Xinesa (MTX).
Amb problemes digestius des dels 14 anys, i diagnosticada pel metge amb Síndrome del Colon Irritable, va decidir provar l’acupuntura.
Va visitar en Francesc Miralles, un gran terapeuta de MTX. Les sessions d’acupuntura van ser tot un èxit: els seus problemes digestius van desaparèixer ! Seguint els seus consells, va retirar els productes làctics de la seva dieta i amb poc temps va poder comprovar com la seva rinitis crònica disminuïa considerablement.

Va continuar tractant-se amb acupuntura periòdicament i amb el temps la seva salut, física i emocional, va millorar considerablement.

Al 2004, gràcies a Charly Nieves, terapeuta de MTX, que aleshores estudiava 1er de MTX va començar a conèixer d’aprop aquesta desconeguda i misteriosa medicina. Devorava els seus llibres i no deixava de fer preguntes.
Aviat es va apuntar a un curs de Psicologia Oriental amb en Francesc Marieges, tot un expert en MTX i en la teoria de les 5 Fases.
Fascinada, un cop finalitzat el curs, va decidir matricular-se aquella mateixa tardor en MTX.
Es va submergir de ple en el món de la MTX i les seves teories. Ben aviat va incorporar a la seva vida molts dels coneixements que anava assolint. La seva visió de les coses, dels fenòmens, de les relacions anava canviant. Ho observava tot amb uns nous ulls: yin i yang, 5 fases, insuficiència, excés…. Tot tenia sentit i podia entendre millor el funcionament del cos, la natura…

Va començar a canviar certs hàbits, entre ells, l’alimentació, un tema que l’interesava especialment. Havia comprovat com petits canvis en la dieta produïen grans beneficis en la seva salut.

Amb l’assignatura de Dietètica Energètica, va poder aprofundir més en aquesta fascinant visió de l’alimentació. Va descobrir llibres i autors especialitzats en alimentació energètica: Dr. Jorge Pérez-Calvo Soler, Montse Bradford, Olga Cuevas. Per segona vegada, té la sensació de descobrir un nou món.
A mida que integrava nous conceptes i nous coneixements, millorava la seva alimentació, i amb conseqüència, la seva salut.
Al 2008, motivada per conèixer més sobre l’alimentació natural i amb l’objectiu de fer pràctiques de cuina, comença a Barcelona la formació en Alimentació Natural i Energètica amb Montse Bradford.
Amb aquesta formació aconsegueix integrar els conceptes sobre aquesta temàtica i portar-la a la pràctica clínica junt amb l’acupuntura amb uns resultats extraordinaris.
Actualment, treballa com a terapeuta a Barcelona, al centre Terma, a Arenys de Mar a Espai Zen i a Girona junt amb Rubén Alvarez.

Imparteix classes d’Alimentació Energètica a l’escola Mens Venilia i tallers de cuina i Alimentació Energètica al centre cultural Casa Elizalde (Barcelona).

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: