Que es l’Alimentació Natural i Energètica??

UNA CUINA TERAPÈUTICA QUE ET CANVIARÀ LA VIDA

S’entén per alimentació la part externa del procés nutritiu. Externa perquè és un acte voluntari a través del qual introduïm en el nostre cos diferents substàncies en forma d’aliment. L’objectiu: nodrir, alimentar el nostre organisme per tal que pugui dur a terme les seves funcions vitals.

La Nutrició convencional ens explica que l’organisme necessita de diferents elements bioquímics per realitzar aquestes funcions vitals: vitamines, calories, minerals, aminoàcids, hidrats de carboni…

L’alimentació Natural i Energètica ofereix una visió molt més amplia que la Nutrició convencional ja que té en compte aquests aspectes bioquímics i respon també a les característiques energètiques dels aliments. D’aquesta manera podem conèixer els efectes de cada aliment en el nostre cos a nivell físic, mental i emocional i energètic.

El cos, com qualsevol altre fenomen, està constantment buscant l’equilibri entre dues forces oposades, dues polaritats. Si basem la nostra alimentació amb productes molt contractius i densos (ous, carn, embotits…), per a reequilibrar-nos i contrarestar els efectes energètics de concentració, ens vindran de gust aliments molt expansius (xocolata, fruita tropical, làctics, alcohol, cafè…). Contrarestar i reequilibrar constantment efectes energètics tan extrems i oposats suposa pel nostre cos un alt cost biològic i energètic.

L’Alimentació Natural i Energètica proposa una dieta que fuig dels extrems i es centra en aliments amb energies més moderades, aliments estacionals i del nostre entorn, i que té com a objectiu generar més energia, equilibri i pau interior.

Es tracta d’una alimentació que es pot practicar de per vida ja que la persona l’adapta segons les circumstàncies externes (clima, activitat…) i internes (condició personal, constitució, emocions, malaltia…).

Els resultats de posar en practica els coneixements d’aquesta alimentació es noten a les poques setmanes. Veurem com millora la nostra energia, les nostres digestions, i els nostre estat mental i emocional.Anuncios

2 comentarios

 1. Angela Dupont said,

  15 agosto, 2010 a 4:35

  Bon dia,

  Quan tingués més classes si us plau informar-me.

  Gràcies,
  Angela Dupont

  15/agost/2010

  • 13 septiembre, 2010 a 9:49

   Hola Angela,
   En breve publicaremos las fechas para este otoño. Esperamos puedas venir a algun taller!


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: